Londen, 12 maart 2015 > Merkenbureau Chiever heeft de IP Firm of the Year Award 2015 gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het gezaghebbende Britse tijdschrift Managing Intellectual Property (MIP) aan de best presterende en meest innovatieve merkenbureaus in een groot aantal landen en regio’s over de hele wereld.
MIP Firm of the year 2015

Vijf genomineerden

Chiever was één van de vijf genomineerde merkenbureaus uit de Benelux. De winnaars van de Global IP Awards worden elk jaar gekozen door een team van redacteuren en onderzoekers van Managing Intellectual Property. Zij maken daarbij gebruik van onderzoeksresultaten uit de World IP Survey en van feedback van klanten. Chiever won de prijs in de categorie Merkenbureaus in de Benelux.

Bekroning

Voor Chiever, dat werd opgericht in 2011, is de prijs een bekroning voor het feit dat het bureau in slechts enkele jaren een stevige positie heeft weten te verwerven tussen de gevestigde merkenbureaus in de Benelux. Chiever heeft de prijs niet alleen te danken aan de inzet en kwaliteiten van al zijn medewerkers, maar natuurlijk ook aan alle klanten die Chiever de afgelopen jaren het vertrouwen hebben gegeven om hun prachtige internationale merkenportefeuilles te beheren.

MIP Award 2015

Foto: Chiever partners Volkert Teding van Berkhout, Alice Slabbaert en Bas Kist nemen de IP Firm of the Year Award in ontvangst tijdens de Global IP Awards 2015 in het InterContinental Hotel in Londen.