Honderden euro’s subsidie

Speciaal voor kleine en middelgrote ondernemingen (SME’s) biedt niet alleen de Nederlandse overheid, maar ook de Europese Commissie interessante subsidiemogelijkheden aan bij de registratie van merken en modellen. Dat kan snel enkele honderden euro’s opleveren en soms nog veel meer (afhankelijk van de omvang van de registratie(s)).

Merkenbureau Chiever wijst de weg

Chiever kent de weg in deze subsidieregelingen. Als u Chiever inschakelt voor de bescherming van uw merk(en), dan wijzen wij u de weg bij het aanvragen van subsidie.

Kosten merkregistratie

Procedure en documenten

De procedure voor de subsidie van de Nederlandse overheid en van de Europese Commissie verschilt. Wij helpen u bij de juiste voorbereidingen voor het aanvragen van de subsidie. Houd er rekening mee dat u de aanvraag zelf moet indienen. Chiever zal vervolgens voor verdere afhandeling bij de instanties zorgen.

Toekenning korting op kosten merkregistratie

Of de subsidie wordt toegewezen en voor hoeveel precies is vooraf niet met zekerheid te zeggen. Uiteindelijk bepalen de Nederlandse overheid en/of de Europese Commissie dit. Geen garantie dus, maar wel een mooie kans op flinke besparing van de kosten van uw merkregistratie.

SIB Kennisvoucher

Stap voor stap

Hoe werkt het?

 

1) Chiever maakt een offerte voor merkonderzoek en/of merkregistratie
2) U geeft akkoord op de offerte
3) Chiever start met uitvoering van de opdracht en factureert u conform offerte
4) Tegelijkertijd assisteert Chiever u met het indienen van de subsidieaanvraag
5) Wordt de subsidie toegekend, dan zorgt Chiever dat het volledige subsidie bedrag zo snel mogelijk naar uw wordt overgemaakt

Kosten merkregistratie
Merkregistratie

Korting op kosten merkregistratie?

Wil je een merk beschermen? Geïnteresseerd in deze subsidie? Verstuur dan dit formulier en onze juristen nemen binnen 24 uur contact met je op voor informatie de mogelijkheden, de procedure en de kosten van een merkregistratie. Maar bellen kan natuurlijk ook: 020-8204000

mr. Klaas Beks Senior Trademark Attorney (Partner) +31 (0)20 8204000

Het contactformulier kan niet weergegeven worden omdat cookies niet zijn geaccepteerd. Klik hier om cookies te accepteren.