Kennis, kwaliteit en ervaring

Chiever is een Nederlands merkenbureau met een goede reputatie. Wij gebruiken onze kennis, kwaliteit en ervaring bij de advisering van onze klanten.

Praktisch advies met enig lef
Onder Europese invloed is het internationale intellectuele eigendomsrecht complex geworden. Het doel van Chiever is om zijn klanten in alle gevallen, ook bij ingewikkelde vraagstukken, praktische antwoorden te geven. Wij vinden het belangrijk dat onze juristen zich verdiepen in de klant en bondig, begrijpelijk en met enig lef adviseren. En dat alles tegen een faire prijs.

chiever brand protection

Voor wie werken wij als merkenbureau?

Wij werken voor een zeer diverse groep aan klanten: bedrijven uit de industrie, retailers, maar ook zakelijke dienstverleners of fabrikanten van consumentenproducten (food en non-food). Soms multinationals, maar vaak ook het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Maar één ding hebben onze klanten gemeen: zij hechten allemaal grote waarde aan hun merken en andere intellectuele eigendomsrechten.

New York
Mall

Waarom zou u kiezen voor Merkenbureau Chiever?

 

 

Persoonlijk met focus op service

’Big enough to cope, small enough to care’: onze ervaren medewerkers staan voor een persoonlijke benadering, korte lijnen, met de focus op snelheid en service.

Praktisch en doelgericht advies

Wij zijn creatief en geven heldere, compacte en vooral praktische adviezen, altijd met een duidelijk voorstel voor de volgende stap.

Kwaliteit

Kwalitatief gezien is Chiever één van de meest hoog aangeschreven merkenbureaus in de Benelux. En dat willen we ook blijven. Daarom besteden wij veel tijd aan scholing en training van onze medewerkers. Dat geldt niet alleen voor onze juristen, maar net zo goed voor de ondersteuning. Niet voor niets was Chiever in 2019, 2020, 2021 & 2022 de winnaar van de internationale prestigieuze prijs Benelux Trademark Firm of the Year.

Specialist in conflictoplossing

Onze juristen zijn goed en vindingrijk in het oplossen van merkenconflicten van onze klanten. Als het even kan via bemiddeling, op zoek naar een praktische oplossing, maar als het moet via een juridische procedure. Daar doen wij er veel van, met goede resultaten.

Faire prijs

Ons tarief: een faire prijs, value for money. Vaak als fixed fee, maar soms ook op uurbasis en altijd duidelijk vooraf begroot. Voor een telefoontje om even iets tegen ons aan te houden rekenen wij niets.

Betrokken medewerkers

En tenslotte: wij werken met een team van betrokken medewerkers, die zich verdiepen in de klant. Stuk voor stuk personen met passie voor hun vak en met wie je plezierig samenwerkt.

Meer info

Wilt u meer weten over Chiever?

Wil je meer weten over onze dienstverlening, onze werkwijze, service of tarieven? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een kennismaking of meer informatie. Dat kan via bijgaand formulier, maar bellen kan natuurlijk ook: 020-8204000.

Het contactformulier kan niet weergegeven worden omdat cookies niet zijn geaccepteerd. Klik hier om cookies te accepteren.