Londen, januari 2019. Merkenbureau Chiever is verkozen tot Benelux Trademark Attorney Firm of the Year. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de IP Media Group, uitgever van de gezaghebbende vakbladen Intellectual Asset Management IAM en World Trademark Review WTR.

Global IP Awards

De Benelux Trademark Attorney Firm of the Year Award werd dinsdagavond 29 januari uitgereikt tijdens de Global IP Awards gala diner in Londen, waar de landenwinnaars in de regio’s Europa, Azië en Noord- en Zuid Amerika bekend werden gemaakt.

Internationale IP-markt

De selectie van de Global IP Awards wordt gedaan door een team van redacteuren en onderzoekers van IAM en WTR over het jaar 2018. Zowel IAM als WTR zijn toonaangevend op het gebied van publicaties en analyses over ‘Intellectual Property’ (IP) in de internationale markten.


V.l.n.r. Chiever partners Maria-Gemma Huijnen, Volkert Teding van Berkhout, Alice Slabbaert en Bas Kist

Hele team

Chiever, dat werd opgericht in 2011, heeft de prijs te danken aan de inzet en de kwaliteit van zijn hele team van bijna 30 mensen. Chiever beschouwt de prijs als een bevestiging van het feit dat het bureau zich een stevige plaats heeft weten te verwerven in de top van de merkenbureaus in de Benelux.

Global IP Awards Press Release